Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
DUCA INTERIOR DESIGN

DUCA INTERIOR DESIGN

Everything to design up your space.

Ons team van architecten en interieurdesigners zorgen voor een perfecte balans in ieders sfeer- en leefomgeving. We leggen hier full focus op een perfecte harmonie binnen de gewenste ruimte. We creëren een omgeving waarin de smaak, stijlvoorkeur, het gewenste leefgevoel en het beoogde comfort van onze klanten samenkomen. We gaan graag samen aan de tekentafel om voor ieders wensen een eindresultaat op maat te realiseren. Persoonlijke aandacht en deskundig advies staan hierbij centraal.

OUR WORK METHODS

 • Stage 1

  Stage 1.LET'S TALK

  Of het nu gaat om een woonruimte, kantoor of horecagelegenheid alles begint bij een goed gesprek. Wat zijn uw wensen en verwachtingen? We gaan graag met u in gesprek om tot een op maat gemaakt interieurplan te komen. Zo werken we samen aan uw droominterieur.

 • Our newly launched website

  Stage 2.LET'S DESIGN

  Na de opdrachtverstrekking gaan wij aan de slag met het ontwerp. In deze fase maken we moodboards, plattegronden en creëren we de ideeën en visualisaties. Ook in deze fase bepalen we de routing, verlichting en materialen zodat we het plaatje compleet hebben.

 • Always up to date

  Stage 3.LET'S CREATE

  In de uitvoeringsfase van het ontwerp dragen we zorg voor de complete begeleiding van oa verlichting, meubels, raambekleding, wandbekleding, woonaccessoires etc. Daarnaast werken we samen met een professioneel netwerk van specialisten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »