Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
ABOUT DUCA

ABOUT DUCA

WE DESIGN UP YOUR SPACE

Duca Design is er voor jouw interieur wensen. Ons eigen team van professionals en interior designers voorzien je van een deskundig advies op maat. Samen analyseren we jouw persoonlijke smaak en kijken onze interieurprofessionals zorgvuldig naar wat jouw ruimte nodig heeft. We ontzorgen je bij de perfecte aankoop en adviseren je waar nodig op het gebied van interieurstyling. Bent u ook op zoek naar een nieuw interieur? Graag verwelkomen we u in onze inspiration room in Eindhoven. Op aanvraag komen we ook graag langs voor een afspraak op locatie.

 

 • Chintz - 73102

  Owner   Daan Geenen      

 • Chintz - 73102

  Owner & designer   Esther Smits      

 • Chintz - 73102

  Interior designer   Jeroen Broks      

 • Chintz - 73102

  Interior designer    Nancy Leo      

Duca Design is trots te vermelden dat zij sinds september haar krachten heeft gebundeld met Project 6. Middels deze bijzondere samenwerking en waardevolle aanvulling op de huidige bedrijfsvoering zijn we in staat onze opdrachtgevers nog beter en deskundiger te servicen op het gebied van interior design. Project 6 is ontstaan uit passie voor het vak. Met jarenlange ervaring zijn zij het creatieve brein achter ieder ontwerp. Ook zij beschikken over een breed netwerk van specialisten die de uitvoering compleet op zich kunnen nemen. Zo pakken we iedere opdracht van A tot Z aan. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en vele nieuwe stijlvolle projecten voor onze opdrachtgevers. Of het nu een klein of groot project is, wij doelen erop om hoe dan ook het meeste eruit uit te halen, om zo een uniek resultaat weer te geven.

“Tot in de puntjes geregeld”

Daar staan wij voor omdat we weten wat er van ons wordt verwacht! Een passend interieur maken dat uniek is en waar u thuis komt. We gaan graag met u in gesprek om tot een op maat gemaakt interieurplan te komen. Zo werken we samen aan uw droominterieur.

“Make your space around you just the way you are”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »