Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
BAR REPUBLIC EINDHOVEN

BAR REPUBLIC EINDHOVEN

Furniture & lightning plan

Voor onze opdrachtgever Bar Republic in Eindhoven heeft Esther Smits interieurstyling naar een hoger niveau getild. Door toepassing van verrassende en vernieuwende inzichten maar ook met oog voor de bestaande wensen van de horeca-ondernemers heeft Esther een verbluffend eindresultaat weten neer te zetten. Met deze vernieuwde inrichting heeft Bar Republic de gewenste sfeer en uitstraling om gasten in luxe en comfort te ontvangen. Het openen van een horecazaak kan daarnaast de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Bij Duca Design hechten we daarom veel waarde aan service en ontzorging op de juiste momenten. Door onze jarenlange ervaring weten we middels goede planning en inzicht een fijn werkproces tot stand te brengen voor onze opdrachtgevers.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space EXPERIENCE THAT MATTERS

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van horeca-inrichting en interieurstyling? Neem een kijkje in onze shop of maak een afspraak met onze interior designers. We gaan graag samen met u aan de slag voor een interieur passend bij uw doelgroep.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »