Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
KARAKTERISTIEKE VILLA

KARAKTERISTIEKE VILLA

Bij de renovatie van een bestaande villa heeft Duca Design het karakter van het ruwe gebouw harmonieus gecombineerd met de zachtheid van het interieur. We hebben zorgvuldig gewerkt om de oorspronkelijke architecturale elementen te respecteren terwijl we een frisse, moderne touch toevoegen met onze interieurkeuzes.

De natuurlijke lichtinval speelt een centrale rol in ons ontwerp. Grote ramen worden benadrukt en onbedekt gelaten waar mogelijk om het daglicht te maximaliseren dat de zachte, lichte kleuren van het interieur versterkt. Deze strategie helpt niet alleen om de ruimtes groter en luchtiger te laten voelen, maar bevordert ook een naadloze overgang tussen het ruwe exterieur en het verfijnde interieur.

De meubelselectie is zorgvuldig verzorgd met een klassieke ondertoon, die past bij de elegante esthetiek van de villa. We hebben gekozen voor meubels van Macazz, bekend om hun luxe en comfort, die perfect passen bij de stijlvolle ambiance die we willen creëren. Elk stuk draagt bij aan een gevoel van tijdloze klasse, terwijl het toch modern comfort biedt.

Om het karakter van het gebouw verder te complimenteren, hebben we elementen van Stout Lighting toegevoegd, die bekend staan om hun robuuste en toch verfijnde lichtontwerpen. Deze verlichtingsstukken zijn niet alleen functioneel maar dienen ook als artistieke statements, die de architecturale details van de villa accentueren en de zachte, uitnodigende interieurs verlichten.

Dit zorgvuldige evenwicht tussen het ruwe en het verfijnde, tussen klassiek en modern, creëert een woonruimte die zowel uitnodigend als indrukwekkend is, waarbij de unieke eigenschappen van de villa worden gevierd en tegelijkertijd een comfortabele, stijlvolle woonomgeving wordt geboden.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Bezoek ter inspiratie onze shop of maak een afspraak in onze inspiration room in Eindhoven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interior designers.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »