Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
PENTHOUSE KERK

PENTHOUSE KERK

De transformatie van een penthouse in een oude kerk tot een moderne woonruimte is een van de meest uitdagende en unieke projecten uitgevoerd door Duca Design. In dit unieke project hebben we de historische elementen van de kerk, zoals de originele ramen en plafonds, zorgvuldig behouden en gecombineerd met hedendaagse designelementen om een sfeer van oude charme en moderne luxe te creëren.

De complete styling van het penthouse omvatte een nauwkeurige selectie van vloerafwerkingen en deuren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. We hebben gekozen voor materialen die de authentieke uitstraling van het pand complimenteren, terwijl ze toch een eigentijdse flair toevoegen. De vloerafwerking, in het bijzonder, is zorgvuldig uitgekozen om de pracht van de ruimte te accentueren, waarbij duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Een opvallend kenmerk van het interieur zijn de hanglampen van Tom Dixon, die met hun unieke ontwerpen en materialen de hoge plafonds prachtig benadrukken en een moderne twist geven aan de historische setting. Deze lampen voegen niet alleen verlichting toe maar zijn echte kunstwerken die de ruimte een extra dimensie geven.

De architectonische schoonheid van de kerk, met zijn mooie rondingen en gewelfde structuren, is geaccentueerd door de inrichting. We hebben designelementen geïntroduceerd die deze rondingen weerspiegelen in het meubilair en andere inrichtingselementen, waardoor een visuele samenhang ontstaat die zowel de oude als de nieuwe elementen van het pand verbindt.

Dit project is een trots voorbeeld van hoe Duca Design de authenticiteit van een historisch pand kan behouden en tegelijkertijd kan transformeren met een eigentijds uitstraling. Elk detail is met zorg overwogen om een balans te vinden tussen respect voor het oude en omarming van het nieuwe, resulterend in een adembenemende woonruimte waar oud en nieuw harmonieus samenkomen.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Bezoek ter inspiratie onze shop of maak een afspraak in onze inspiration room in Eindhoven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interior designers.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »