Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
STADSWONING

STADSWONING

Voor het inrichten van een compacte stadswoning heeft Duca Design een aanpak geïmplementeerd die elk aspect van het interieur maximaliseert om zowel functionaliteit als esthetiek te bevorderen. We hebben de beperkte ruimte van de stadswoning zodanig ingericht dat elk hoekje wordt benut, waarbij de woon- en werkgebieden vloeiend in elkaar overlopen zonder in te leveren op stijl of comfort.

In het ontwerpproces hebben we gekeken naar effectieve kleurenschema's die de ruimtes visueel vergroten en een open, luchtige sfeer creëren. Heldere en lichte kleuren worden gecombineerd met strategische accenten om diepte en karakter toe te voegen. Bij de indeling van de woning hebben we gekozen voor een open plan waar mogelijk, met slimme oplossingen zoals schuifdeuren en aangepaste meubelstukken die meerdere functies vervullen, zoals opslag en afscheiding. De afwerking en de gekozen materialen reflecteren een moderne stijl met duurzaamheid in gedachten. Van hoogwaardige vloerbedekking tot keuken- en badkamerinrichtingen, alles is zorgvuldig geselecteerd om zowel visueel aantrekkelijk als langdurig bruikbaar te zijn.

Voor de wandbekleding hebben we gekozen voor het exclusieve Elitis en Harlequin behang, dat elk een uniek karakter en textuur aan de ruimtes geeft. Elitis is bijzonder voor zijn luxe afwerkingen en artistieke patronen, terwijl Harlequin bekend staat om zijn energieke designs en kleurrijke expressies. Deze behangen zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook functioneel, door bij te dragen aan de algehele akoestiek en sfeer van de woning. Door al deze elementen zorgvuldig te combineren, slaagt Duca Design erin een stijlvolle, functionele en uitnodigende stadswoning te creëren, die een klein oppervlak optimaal benut en transformeert in een comfortabel en aantrekkelijk thuis.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Bezoek ter inspiratie onze shop of maak een afspraak in onze inspiration room in Eindhoven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interior designers.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »