Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
STIJLVOLLE VILLA

STIJLVOLLE VILLA

Voor de renovatie van de woonkamer in een stijlvolle villa heeft Duca Design een eigentijdse uitstraling gecreëerd, waar luxe en detail centraal staan. We hebben intensief samengewerkt met Modularh, de interieurbouwer, om een ruimte te creëren die zowel modern als gastvrij is.

Het design van de woonkamer benadrukt strakke lijnen en hoogwaardige materialen, waardoor een gevoel van verfijning en comfort ontstaat. Centraal in deze ruimte staat de tv-wand, die speciaal voor dit project is ontworpen. Deze wand is niet alleen functioneel met ingebouwde opbergmogelijkheden, maar dient ook als een visueel middelpunt van de kamer, met een naadloze integratie van technologie en design.

We hebben meubels van Macazz gebruikt, bekend om hun luxe uitstraling en uitmuntende comfort. Deze meubelstukken zijn perfect voor het creëren van een uitnodigende zitomgeving die luxe uitstraalt. De verlichting van Stout heeft een cruciale rol gespeeld in het verhogen van de esthetiek van de ruimte. Hun innovatieve en stijlvolle verlichtingsoplossingen zorgen voor de juiste ambiance en benadrukken de luxe afwerkingen en materialen gebruikt in de woonkamer.

De algehele uitstraling is een perfecte samensmelting van modern design met een comfortabele, uitnodigende sfeer. Elk detail, van de vloerbedekking tot het plafond, is zorgvuldig overwogen om te zorgen voor een harmonieus en stijlvol geheel. Deze vernieuwde woonkamer biedt niet alleen een prachtige esthetische ervaring, maar is ook een functionele ruimte die de dagelijkse levensstijl van de bewoners ondersteunt en verrijkt.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Bezoek ter inspiratie onze shop of maak een afspraak in onze inspiration room in Eindhoven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interior designers.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »