Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
WONING EN SPA

WONING EN SPA

Bij de recente renovatie van een luxe woning en spa hebben we bij Duca Design gekozen voor een vernieuwde benadering van materialen en afwerkingen, met een focus op verfijning en duurzaamheid. In delen van de woning, van o.a. de slaapkamer en de spa-ruimte, hebben we hoogwaardige materialen en een doordachte styling toegepast om een samenhangende en rustgevende sfeer te creëren.

In de slaapkamer hebben we gebruik gemaakt van luxueuze meubels van Macazz, bekend om hun comfort en elegante ontwerp. Door samen te werken met Klybansky Arte en Daisy James hebben we unieke kunstwerken en op maat gemaakte muurafwerkingen geïntegreerd die de persoonlijkheid van de eigenaren weerspiegelen en een visueel boeiende omgeving creëren.

De spa is volledig opnieuw bedacht met een focus op ontspanning en luxe. De indeling is geoptimaliseerd voor maximale functionaliteit en comfort, terwijl de kleurkeuzes en materialen zorgvuldig zijn geselecteerd om een kalme en uitnodigende ruimte te creëren. De afwerkingen zijn van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor elk detail, van de waterbestendige vloeren tot de sfeervolle verlichting.

Dit project toont onze toewijding aan het creëren van exclusieve en functionele leefruimtes waar schoonheid en comfort hand in hand gaan. Elk aspect van het ontwerp is gericht op het verhogen van het welzijn van de bewoners, waardoor de woning niet alleen een plaats is om te wonen, maar een toevluchtsoord om van te genieten.

  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
  • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Bezoek ter inspiratie onze shop of maak een afspraak in onze inspiration room in Eindhoven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interior designers.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »