Design up your space
Interior design
Conceptdesign en visualisatie
Interieurstyling en advies
 • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-1
 • VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR-2

Design up your space VISUALIZATION TO FINISHED INTERIOR

DUCA Design is er voor jouw interieur wensen. Ons team van ervaren professionals stylen en richten iedere gewenste ruimte in tot ieders ideale sfeer- en leefomgeving. Van tekentafel tot droominterieur.

   

   

  DUCA DESIGN BY PROFESSIONAL DESIGNERS

  Bij Duca Design begrijpen we dat jouw interieur een weerspiegeling is van je stijl en persoonlijkheid. Ons toegewijde team van ervaren professionals en interieurontwerpers staat voor je klaar om een op maat gemaakt, deskundig advies te bieden in onze unieke design meubel- en woonwinkel in Eindhoven. Onze benadering is persoonlijk: we luisteren zorgvuldig naar je specifieke wensen, analyseren jouw unieke smaak en kijken aandachtig naar de eisen van jouw ruimte.

  Als centrum van uitzonderlijk design vertegenwoordigt Duca een verzameling van exclusieve merken zoals Macazz, beroemd om zijn luxueuze en comfortabele meubels, Tom Dixon, een innovatieve ontwerper van licht, meubels en accessoires, Rapture Interiors, specialist in eigentijdse en luxe interieurs, Eichholtz, de ultieme leverancier van luxe meubels, verlichting en accessoires, en Richmond Interiors, een bron van elegante en sfeervolle meubels en woonaccessoires. Elk van deze prestigieuze merken draagt bij aan onze uitgebreide en unieke collectie, die ontworpen is om tegemoet te komen aan diverse stijlen en smaken. Of je nu op zoek bent naar een complete interieurvernieuwing of een subtiele verfrissing van je bestaande ruimte, wij begeleiden je bij elke stap. Ons streven is om je te ontlasten in het maken van de perfecte keuze, terwijl we je begeleiden met deskundig advies op het gebied van interieurstyling, ervoor zorgend dat je nieuwe aankopen naadloos aansluiten bij jouw visie.

  Gespecialiseerd in uniek interieur design, belooft Duca Design een unieke en ongeëvenaarde ervaring. Elke klant is uniek en verdient een interieur dat hun individualiteit viert. Of je nu verliefd bent op de eigentijdse, klassieke, minimalistische stijl of iets volledig unieks zoekt, onze brede scala aan designopties zal zeker indruk maken. Je bent van harte uitgenodigd in onze Inspiration Room in Eindhoven, waar je onze brede collectie van exclusieve ontwerpen en ideeën kunt ervaren. Daarnaast zijn we op aanvraag beschikbaar voor persoonlijke afspraken bij jou thuis.

  Laat je droominterieur werkelijkheid worden met Duca Design - waar kwaliteit, exclusiviteit en jouw wensen centraal staan. We kijken uit naar de gelegenheid om je te verwelkomen en samen de ruimte van je dromen te creëren.

  We design up your space